Fain Natural

„Prin continutul lor exclusiv natural, produsele „Fain” sunt o veritabila sursa de ingrijire, hidratare si regenerare a pielii. Bazate pe formule in care frumusetea si echilibrul naturii sunt aduse la rang de principii fundamentale, produsele „Fain” se adreseaza intregii familii, avand pentru fiecare cate o propunere menita sa satisfaca dorintele, pretentiile, dorurile si amintirile.”

Totul a pornit de la incantarea de a potrivi uleiuri si unturi vegetale, sucuri din legume si fructe, infuzii din plante medicinale sau uleiuri esentiale pentru produse de ingrijire si regenerare a pielii. Atunci cand natura este inspiratie si curiozitatea este motor, devine foarte simplu ca creezi retete care imbratiseaza, mangaie si alina pielea intregii familii. Mai mult, dorinta de cunoastere continua duce la descoperirea potiunilor magice pentru fiecare tip de piele, fie ea sensibila, ori ostenita de timp si vreme.

Asa se face ca, in timp, „Fain” a devenit un brand in care imaginea este complementara unui produs de calitate, un brand in care noi am investit suflet, pasiune si stiinta. Toate ingredientele sunt certificate, acesta fiind primul criteriu de alegere a furnizorilor. „Vrem sa ne asiguram ca ceea ce punem in produsele noastre este de cea mai buna calitate.”

„Cea mai mare dorinta a noastra a fost sa construim un brand cat mai actual, dar prin care sa ne putem identifica atat ca locatie, cat si ca radacini. Asa s-au nascut si denumirile produselor, inspirate din limbajul bunicilor nostri: „Sapuneala bocotanului”, „Gazdoaia veseloasa”, „Gateala haiducului”, „Coconul buiac”, „Sarbatoarea jupanesei” etc. „Se simte prin toti porii ca „Fain” este un concept curat si natural, atat de apropiat de suflet, pentru ca este proiectia unei mosteniri din strabuni.

Respectul, una din valorile dupa care se conduce echipa „Fain” reprezinta, totodata, baza pe care se contruiesc relatiile pe termen lung. La asta se adauga si foarte multa grija in alegerea ingredientelor, grija pentru mediul inconjurator si atat de importanta grija fata de aminale.