Nuca Organic

Conceptul Nuca Organic a pornit de la ideea ca poti  sa ai o piele sanatoasa avand grija de ea natural, fara sa o asaltezi zilnic cu toxine si substante chimice dure, ci doar cu produse organice, sigure, care sa-i redea frumusetea proprie.

Ghidandu-se dupa aceasta filosofie Corina Ujeniuc a dezvoltat o linie de cosmetice handmade, 100% naturale, special conceputa pentru a hrani si proteja sanatatea pielii si a corpului.

Pregatirea a contat mult, studiul de asemenea: a terminat facultatea de medicina veterinara si ingineria mediului, a lucrat in domeniul farma, in piata suplimentelor alimentare naturale, ce abordau tratamente alternative, iar acolo a cunoscut plantele si puterea lor. Apoi, datorita pasiunii, au urmat doi ani de studiu al chimiei cosmetice on-line si al formularii produselor. Si inca trei ani de research si documentare a pietei, deoarece trebuia sa stie foarte bine ce fel de produse sa faca, apoi ce fel de ingrediente sa foloseasca pentru a obtine produsul respectiv si apoi cum sa le formuleze. Colaborarea cu o chimista formulatoare din Anglia a ajutat foarte mult la definirea si perfectarea produselor Nuca. 

”Pentru a oferi produselor substante active de o calitate superioara am ales uleiurile presate la rece, obtinute din culturi ecologice,  pentru a-si pastra toate proprietatile nutritive.
In timp ce extractele, vitaminele si antioxidantii din compozitii au puritate inalta, cu o concentratie mare de principii active, ceea ce ofera o actiune mai intensa.”


Te invit sa le incerci chiar aici pe Coltul Naturii