Despre noi

Autenticitatea frumusetii tale

Eu sunt Raluca si sunt pasionata de tot ce tine de solutii naturale, fie ca vorbim de sanatate, fie de frumusete. Nu am stiut de la inceput ce trebuie facut, cum si cand e bine sa apelez la ele, asa ca nu m-am apucat sa testez in necunostinta de cauza. In schimb, m-am dus catre expertii pe care ii cunosteam, am invatat ce se poate face si apoi am aplicat, cand deja stiam ce functioneaza. Rezultatele mi-au confirmat ca ce am aflat era ok, ca oamenii catre care m-am indreptat chiar sunt experti.

Ideea de a sustine atat sanatatea, cat si frumusetea cu produse naturale a venit din aceste doua laturi povestite mai sus. Asa s-a nascut Coltul Naturii, care aduna aceste doua componente si promoveaza producatorii autohtoni de astfel de solutii naturale pe care inainte de toate le verific si testez.

Noi, la Coltul Naturii, credem ca, daca te simti in siguranta, poti fi autentic si liber.

Astfel, am decis sa caut producatori romani de game de ingrijire naturala. Am stat de vorba cu ei, le-am testat produsele pentru a fi sigura ca sunt in regula si le-am pus intr-un singur loc unde sa poata fi gasite cu usurinta: E-shopul Coltul Naturii. Experientele de pana acum imi demonstreaza ca oamenii pe care ii cunosc in acest domeniu merita promovati.

Iar pentru noi, cei care cautam sa le folosim produsele, tocmai pentru ca nu suntem experti in asa ceva, am creat aici cadrul in care sa avem acces la informatie, unde sa invatam despre cum sa folosim natura pentru sanatate si pentru a ne pastra frumusetea.

Frumusetea este un standard personal, la care ajungi in urma deciziilor tale de a fi tu insati, de a-ti exprima autenticitatea.

Aceasta este povestea mea si ea a dus la crearea Coltului Naturii. Sper sa te simti si tu confortabil aici si astept cu bucurie sa aflu povestea ta.