Deplin s-a nascut din fascinatia pentru inteligenta naturii. 

In produsele DEPLIN  vei gasi cele mai de soi ingrediente, certificate bio, alese atent de echipa sau partenerii lor. Vei vedea pe fiecare eticheta vitamine, aminoacizi si hidroxi-acizi din plante – esentiale pentru mentinerea unui ten curat, sanatos si tanar. Pentru ca asta cautam toti, pana la urma, de la produsele de ingrijire pe care le alegem: sa pastreze sanatatea pielii si tineretea ei.
 
„Experiența bogată acumulată de-a lungul anilor de studiu se regăsește în fiecare dintre produsele noastre care, pe lângă îngrijirea estetică a feței și a corpului, dorim să determine îmbunătățirea stării fiziologice și tonusul vital. Produsele DEPLIN nu au fost și nu vor fi vreodată testate pe animale.”, spun chiar cei de la Deplin.
 
Faptul ca, in tot acest proces in care este atat de important ce pui in produs, conteaza si mediul mi s-a parut un mare plus. „DEPLIN respecta principiile chimiei verzi, astfel ca intreg procesul de productie este nepoluant, cu consum minim de resurse neregenerabile.”
 
Si iti spuneam ca si ambalajele sunt foarte importante, din doua motive: 1. pastreaza in conditii optime creatiile DEPLIN, 2. sunt o bariera naturala impotriva bacteriilor.
„Am ales recipientele speciale Miron Glass din sticla violet, pentru ca acestea folosesc calitatile bioenergetice ale luminii, conservand natural continutul. Produsele noastre sunt verificate din punct de vedere fizico-chimic, microbiologic si al stabilitatii in timp si sunt conforme cu toate standardele actuale.”

„Am fost mereu convinsa de importanta continutului produselor cosmetice si am hotarat sa imi concentrez atentia asupra studiului plantelor si ingredientelor naturale. Am urmat cursuri teoretice si practice la Universitatea de Farmacie din Barcelona, unde am studiat proprietatile plantelor si beneficiile lor asupra pielii. Ca inginer chimist, am preluat aceste cunostinte pentru a le imbogati cu traditia de laborator. Natura este cea care ne ofera totul si ne invata, pentru ca in natura nimic nu este intamplator.” (Gabriela Oprescu, fondatoarea DEPLIN)