Atinge Organic

Un brand proaspat dedicat artei frumusetii naturale si aromaterapiei, o companie tanara care tine o poveste originala in jurul a trei valori esentiale:
  • ingrediente organice de inalta calitate 
  • prospetimea reala a produselor garantate de loturile mici de productie
  • respectul pentru mediu, folosind recipiente reciclabile
Cosmeticele Atinge sunt fabricate intr-un mod artizanal intr-o parte foarte frumoasa a Transilvaniei, inconjurate de o natura salbatica neatinsa, cu dealuri si munti curat. Scopul este sa ofere o alternativa naturala tuturor persoanelor care cauta produse cosmetice pure, curate, fabricate etic.

Atinge este numele perfect pentru a inspira oamenii din intreaga lume si pentru a inspira oamenii din spatele brandului. „Cand atingeti pielea cu o crema sau un ulei natural, simtiti-va corpul in viata si mintea dvs. se reconecteaza cu corpul. Cand iti atingi mintea cu esenta aromatica a unei plante se intampla un fel de magie si simti o legatura instantanee. Este un moment profund vindecator si energizant. Momentul acela este Atinge.”

Ritualul zilnic de ingrijire a pielii pe care il recomanda Ami - omul din spatele brandului - este consumul de multa apa. Este esential pentru pielea frumoasa. Apoi vine mancarea echilibrata. Apoi vin produsele de ingrijire organice pure. „Incerc sa imi mentin un ritual simplu si sfatuiesc femeile sa aiba doar putine produse de ingrijire de incredere. Mai putin este mai sigur.”