Ana si Sorin creatorii Artissana, sunt din Harman, Brasov. Iubesc dintotdeauna lucrurile simple si de calitate, cat mai aproape de forma si compozitia initiala. De aceea tin ca intregul proces sa fie facute de ei si dupa aceste principii: de la realizarea retetelor, macerarea plantelor, combinarea ingredientelor si pana la taierea si impachetarea fiecarui sapun.

Minunatele sapunuri sunt realizate prin metoda la rece, uleiurile nu se fierb, pastrandu-si astfel toate proprietatile. Rezultatul este un sapun care curata dar nu usuca pielea cu un parfum discret, elegant, natural. „un sapun realizat exclusiv din ingrediente naturale: uleiuri si unturi vegetale (ulei de masline, unt de cocos, unt de shea, cacao, ricin, etc.), argile, sucuri si pulpa de fructe, plante, iar ingredientul de... aur folosit pentru a aduce un parfum natural 100%, unic si pretios este uleiul esential.”

Cremele de fata Artissana sunt create special din cele mai pretioase uleiuri vegetale extravirgine, ape florale cu efecte benefice pentru fiecare tip de ten in parte, cu active cosmetice nobile cu proprietati remarcabile pentru un ten hidratat, luminos, sanatos. Nu contin parfumuri chimice sau coloranti artificiali.

„Artissana este asadar parte din viata noastra, din timpul nostru, crezul nostru ca "Omul sfinteste locul" si ca atata timp cat avem natura de partea noastra respectand-o ca pe cel mai bun prieten, nu putem da gres.”