Dorinta pentru cunoastere si placerea de a ajuta oamenii sa fie sanatosi sunt motivatiile omului din spatele brandului Cremeria – Daniela Mincu. Farmacist de profesie, cu o experiența de 8 ani in piata farmaceutica, dintre care, ultimii 4 in industria Cosmetica, Daniela a dezvoltat brandul Cremeria cu scopul de a oferi femeilor produse cosmetice de ingrijire fara compromisuri. Mai mult, ca femeie, atractia pentru ingrijirea pielii si a aspectului exterior este mai dezvoltata. Astfel, drumurile s-au deschis in aceata directie. Desigur, nu doar pentru doamne, si pentru domni. :)

De cele mai multe ori, in acest domeniu, experienta personala este pasul decisiv spre directia de care vorbeste si Daniela. Cand preocuparea pentru sanatate, solutii naturale si frumusetea autentica te indeamna sa inveti despre ele si sa testezi, rezultatul este cu „uau!” Astfel, in urma unui curs de preparare a produselor cosmetice naturale, Daniela a reusit sa prepare un lapte demachiant cu care ii facea placere sa isi curat fata pentru ca nu o usturau ochii si avea un miros neutru. In plus, era si sanatos pentru piele aspect pentru care „dobandesti o adevarata afinitate ca urmare a meseriei de farmacist”.

Pentru ca are o experienta atat de bogata cu produsele cosmetice, am intrebat-o pe Daniela ce recomandari are pentru cei ce cauta “ingrijirea naturala”. Iata ce ne sfatuieste:
- lista cu ingrediente sa contina parfumul la sfarsit sau deloc
- sa fie o compozitie bogata in uleiuri naturale si extracte din plante sau o compozitie simpla pentru un produs cu actiune tintita
- recomand produsele locale

Visul Danielei este de a face o clinica cu proceduri noninvazive pentru infrumusetare si produse cosmetice personalizate. Mult succes! Asa cu spune chiar ea: “Cu pasiune si credinta, urmate de organizare si perseverenta, totul este posibil.”