Alma Natural

Totul a inceput in insulele Cayman. Mihaela a vazut prima data o lumanare parfumata pentru masaj, creata de colega ei din Africa de Sud care a urmat Academia de Aromaterapie. Iubirea pentru natura si dorinta de a mentine sanatatea personala si a celor dragi s-au imbinat perfect cu interesul pentru aromaterapie.

„Constiincioasa si curioasa din fire, am inceput sa studiez aromaterapia, am aflat secretele ingredientelor naturale si m-am initiat in arta blendurilor, in timp ce, in mintea mea, se nastea firav si timida, ideea „Alma Natural”.” Asa a inceput Mihaela Claudia Jarai, omul din spatele brandului Alma Natural.

Ce a rezultat? Cosmetice naturale, fara parabeni, conservanti chimici si elemente artificiale si pline, in schimb, de uleiuri care mai de care mai aromate, unturi sau blenduri de uleiuri cu plante. Dupa multa invatare, cu imaginatie, ingrediente naturale si pasiune, Mihaela a creat astfel lumanari pentru masaj si sapunuri pentru toate poftele.

Eu am ales sa folosesc produsele Alma Natural din aceleasi motive si ti le recomand si tie. Le gasesti in e-shopul Coltul Naturii. Sunt foarte curioasa tie cum ti se par? Te invit cu mare drag sa ne spui, pentru ca tu esti cea pentru care vreau sa aduc aici calitate. Vorba Mihaelei: „Este cel mai minunat job, aduce foarte multe satisfactii si impliniri.”